Quatre bodes i un funeral
Duración
1:53'
Confiesa que te gusta

Quatre bodes i un funeral

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 404 votos

Próximo pase

domingo 23 diciembre 15.40 h

TV3
Ver más pases

Sinopsis

Quatre bodes i un funeral

Charlie és un solter de 32 anys la vida del qual ha estat un seguit de relacions amb amigues a qui adora però amb qui no ha volgut comprometre's. És un home incapaç d'expressar els seus sentiments de veritat. Amb la colla d'amics, Charlie va a uns quants casaments ben poc estimulants per decidir casar-se. En un d'aquests esdeveniments, però, coneix la Carrie, una noia nord-americana ben poc corrent.

Dirigida per Mike Newell (''Un abril màgic'', ''Donnie Brasco'') i escrita per Richard Curtis (guionista d''El diario de Bridget Jones''), aquesta divertida comèdia va obtenir, entre molts altres guardons, el Cèsar al millor film estranger. Curiosament, la pel·lícula, que va tenir un pressupost escàs (de fet, l'escena del casament escocès no es va poder filmar a Escòcia i els extres van haver de proporcionar el seu propi vestuari), es va convertir en una de les pel·lícules britàniques més exitoses dels últims anys.

La pel·lícula va servir també per llançar a la fama al seu protagonista masculí, Hugh Grant. Atenció també a l'escena de Rowan Atkinson (''Mr. Bean'') interpretant el sacerdot d'un dels casaments.

Ver más

Info

Quatre bodes i un funeral

  • Disponible en HD
  • Disponible en versión original

Cine / Comedia romántica

Idioma: Catalán

Calificación

Quatre bodes i un funeral

No recomendado para menores de siete años
Equipo Técnico

Quatre bodes i un funeral

Director

Mike Newell

Guionista

Richard Curtis

Reparto

Hugh Grant, Andie MacDowell, Kristin Scott Thomas, Simon Callow, James Fleet, John Hannah, David Bower, Charlotte Coleman, Rowan Atkinson, Sara Crowe, Timothy Walker, Robert Lang, Robin McCaffrey, Jeremy Kemp

Compositor

Richard Rodney Bennett

Director de fotografía

Michael Coulter

Productor

Duncan Kenworthy

Productora

PolyGram Filmed Entertainment, Working Title Films, Channel Four Films, Channel 4 Television Corporation

Si te gustó

Quatre bodes i un funeral

también te puede gustar