Desmuntant Harry
Duración
1:31'
Confiesa que te gusta

Desmuntant Harry

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 204 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Próximo pase

sábado 20 octubre 22.20 h

Betevé
Ver más pases

Sinopsis

Desmuntant Harry

Harry Block és un novel.lista que diu que és incapaç d'aconseguir a la vida el mateix èxit que té amb l'art. La seva vida està plena de psiquiatres, matrimonis fracassats -un d'ells amb la psiquiatra- i pocs amics. Però Harry utilitza creativament aquest caos vital per realitzar les seves obres. Un dia rep una invitació per recollir un premi en una universitat de Nova York, però té el problema que no sap amb qui anar. La xicota l'ha abandonat, l'exdona es nega a entregar-li el fill i el seu amic Richard té por que li agafi un atac de cor. La solució és llogar una prostituta i endur-se per la força Richard i el seu fill.

Woody Allen va escriure, dirigir i protagonitzar aquesta comèdia agra sobre la dualitat eterna entre l'art i la vida i que és una de les pel.lícules recents millors que ha fet. Tot i ser un veterà, o potser aquesta és la causa, Allen es va permetre el luxe d'introduir una de les escenes més experimentals i divertides de la seva filmografia, la del 'borrós' Robin Williams. Al seu costat, apareixen secundaris de luxe com Elizabeth Shue, Billy Cristal, Judy Davis, Kirstie Alley o Demi Moore.

Ver más

Info

Desmuntant Harry

Cine / Comedia

Idioma: Catalán

Calificación

Desmuntant Harry

No recomendado para menores de dieciséis años
Equipo Técnico

Desmuntant Harry

Director

Woody Allen

Guionista

Woody Allen

Reparto

Woody Allen, Elisabeth Shue, Robin Williams, Richard Benjamin, Demi Moore, Billy Crystal, Kirstie Alley, Tobey Maguire, Judy Davis, Julia Louis-Dreyfus, Stanley Tucci, Bob Balaban, Paul Giamatti, Hazelle Goodman, Amy Irving, Eric Bogosian, Mariel Hemingway, Caroline Aaron

Director de fotografía

Carlo Di Palma

Productor

Jean Doumanian

Si te gustó

Desmuntant Harry

también te puede gustar