L'escull
Duración
1:24'
Confiesa que te gusta

L'escull

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 1003 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

domingo 20 mayo 15.35 h

IB3 RTV Illes Balears

Sinopsis

L'escull

Un grup d'amics lloga un iot per sortir a navegar per la ''Great Barrier Reef'', l'escull de coral més gran del món situat a la costa australiana. La seva embarcació té un accident i han de nadar fins a l'illa més propera. Quan salten a l'aigua, un tauró blanc enorme comença a acostar-se.

Film de terror en què el director, Andrew Traucki, repeteix la formula de la seva pel·lícula anterior ''Black Water'', i situa a un grup de persones en una carrera per sobreviure davant un animal letal. En la seva primera cinta, un cocodril gegant atacava un grup de gent aïllada en uns pantans australians, i aquí és un enorme tauró blanc el què amagat sota les aigües cristal·lines, està disposat a devorar tot el què es creui pel seu camí.

''El arrecife'' té influències d'altres films semblants com ''Deep Blue Sea'' o ''A la deriva'', amb aquesta última comparteix l'afegit d'estar basada en fets reals, cosa que dota al guió d'un realisme que afegeix tensió a l'espectador. A més a més, Traucki inclou imatges reals de taurons extretes de diversos documentals per potenciar aquest element de versemblança.

Ver más

Info

L'escull

Cine / Suspense

Idioma: Catalán

Calificación

L'escull

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

L'escull

Director

Andrew Traucki

Guionista

Andrew Traucki

Reparto

Damian Walshe-Howling, Gyton Grantley, Adrienne Pickering, Zoe Naylor, Kieran Darcy-Smith

Compositor

Rafael May

Fotógrafo

Daniel Ardilley

Productor

Michael Robertson, Andrew Traucki

Productora

Lightning Entertainment, Screen Australia