El gran Gatsby
Duración
2:16'
Confiesa que te gusta

El gran Gatsby

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 470 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Próximo pase

viernes 19 octubre 21.45 h

IB3 RTV Illes Balears

Sinopsis

El gran Gatsby

A l'alta societat nordamericana, destaca en Gatsby, un home misteriós i ric, al qual tots consideren estrany. En Gatsby viu obsessionat amb recuperar l'amor que va deixar escapar anys enrere.

El visualment espectacular Baz Luhrman va voler donar el seu extravagant toc personal a la cèl·lbre novel·la de F. Scott Fitzerald, que ja havia estat portada al cinema el 1974, amb Robert Redford com a protagonista. En aquesta ocasió, Jay Gatsby va ser protagonitzat per un altre ros: un Leonardo DiCaprio que aquell mateix any va tornar a optar a l'Oscar, tot i que per una altra proposta, ''El lobo de Wall Street''. L'actor estava entusiasmat pel rol, doncs li encantava la idea d'interpretar a un home que es va fer del no res, des de la seva pròpia imaginació.

El film es va alçar amb dos Oscars dels anomenats tècnics: un pel seu treball a vestuari i un altre pel disseny de producció. Ambdós van premiar el treball de la seva col·laboradora habitual Catherine Martin, que ja havia treballat amb Luhrman a ''Australia'', ''Moulin Rouge'' i ''Romeo+Julieta''.

Ver más

Info

El gran Gatsby

Cine / Drama

Idioma: Catalán

Calificación

El gran Gatsby

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

El gran Gatsby

Director

Baz Luhrmann

Guionista

Craig Pearce, Baz Luhrmann

Reparto

Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Carey Mulligan, Joel Edgerton, Isla Fisher, Jason Clarke, Richard Carter, Frank Aldridge, Amitabh Bachchan, Lisa Adam, Steve Bisley

Autor

Compositor

Craig Armstrong

Director de fotografía

Simon Duggan

Productora

Warner Bros, A&E Television Networks Inc, Village Roadshow Pictures

Si te gustó

El gran Gatsby

también te puede gustar