El tambor de llauna
Duración
2:16'
Confiesa que te gusta

El tambor de llauna

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 117 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

sábado 15 febrero 22.00 h

8 tv

Sinopsis

El tambor de llauna

Oskar, un nen precoç, decideix interrompre el seu creixement físic el dia del seu tercer aniversari. Una caiguda volguda justificarà aquest fenomen davant els ulls de la família i els metges. Aquell dia li van regalar un tambor vermell i blanc. A partir d'aquest moment, el nen es rebel·larà contra un context social opressiu. A través del seu tambor inseparable i els seus crits aguts qüestionarà la funció repressora d'institucions com l'escola, la església i la família.

Aquesta adaptació de la novel·la que Gunter Grass va escriure el 1969, va ser duta a la pantalla pel director alemany Volker Schlöndorff. Malgrat que la majoria de cineastes no estaven interessats en les obres de Grass, Schlöndorff va assumir l'adaptació junt amb el reputat guionista Jean Claude Carriere, col·laborador de Luis Buñuel de l'etapa francesa. El resultat fou aquesta al·legoria que respecta l'atmosfera de realisme màgic que desprèn l'obra. El film va commoure el públic d'arreu del món i, tot i que va aixecar polèmica entre els cercles més conservadors, va obtenir la Palma d'Or al festival de Cannes i l'Oscar a la millor pel·lícula estrangera.

Ver más

Info

El tambor de llauna

Cine / Drama

Calificación

El tambor de llauna

No recomendado para menores de dieciséis años
Equipo Técnico

El tambor de llauna

Director

Volker Schlöndorff

Guionista

Volker Schlöndorff, Franz Seitz, Jean-Claude Carrière

Reparto

Mario Adorf, Angela Winkler, David Bennent, Daniel Olbrychski, Andréa Ferrol, Katharina Thalbach, Tina Engel, Berta Drews, Charles Aznavour

Compositor

Friederich Meyer, Maurice Jarre

Director de Fotografía

Igor Luther