En el nom del pare
Duración
2:07'
Confiesa que te gusta

En el nom del pare

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 84 votos

Próximo pase

sábado 25 noviembre 23.30 h

Betevé
Ver más pases

Sinopsis

En el nom del pare

Gerry Conlon és injustament acusat d'un atemptat de l'IRA. Ell i tres amics més són coaccionats perquè confessin la seva culpabilitat. A més, el seu pare i altres parents també es veuen implicats en el crim. Així, pare i fill passaran 14 anys en la presó i des d'allí lluiten per provar la seva innocència.

Una història real, basada en l'autobiografia de Gerry Conlon, un dels coneguts ''quatre de Guilford'', que injustament van passar molts anys a la presó per un delicte que no havien comés, sabent-ho la policia (de fet, l'últim d'ells no va sortir de la presó fins el 1994, un any després de l'estrena de la pel·lícula). L'actor Gabriel Byrne, en tasques de producció, va voler que Conlon s'interpretés a si mateix en el film, però al final es va optar per Daniel Day-Lewis que ja havia treballat anteriorment amb Jim Sheridan en ''Mi pie izquierdo''.

Les interpretacions de Daniel Day-Lewis i Pete Postlethwaite van ser un dels puntals en què es va sustentar el film. Ambdós actors van ser nominats a l'Oscar pel seu treball i van aconseguir que la pel·lícula fós, a més d'un al·legat polític, un esplèndid anàlisi de la relació pare-fill.

Ver más

Info

En el nom del pare

  • Disponible en HD
  • Disponible en versión original

Cine / Drama

Idioma: Catalán

Calificación

En el nom del pare

No recomendado para menores de dieciséis años
Equipo Técnico

En el nom del pare

Director

Jim Sheridan

Guionista

Terry George, Jim Sheridan

Reparto

Daniel Day-Lewis, Emma Thompson, Anthony Brophy, John Lynch, Pete Postlethwaite, Saffron Burrows, Beatie Edney, Mark Sheppard, Frank Harper, Don Baker

Compositor

Gavin Friday, Trevor Jones

Fotógrafo

Peter Biziou

Si te gustó

En el nom del pare

también te puede gustar
Todo el CINE por
10
mes
IVA incluido

Esta peli y más de 400 estrenos, directos de la sala de cine a tu casa.

Contratar
Llama gratis 900 200 661