Agost
Duración
1:56'
Confiesa que te gusta

Agost

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 1204 votos

Próximo pase

sábado 7 agosto 15.40 h

TV3
Ver más pases

Sinopsis

Agost

Els Weston viuen en una mansió a Oklahoma. La desaparició del pare fa que la família es reuneixi i que totes les seves misèries surtin a la llum.

Adaptació de l'obra teatral de Tracy Letts, amb mateix nom, que s'endinsa en les relacions personals de la família Weston. El film està dirigit per John Wells (''Urgencias'') i produït per George Clooney (''Los descendientes''). La cinta compta amb un repartiment de luxe encapçalat per Meryl Streep (''El diable es vesteix de Prada'') i Julia Roberts (''Pretty Woman''), els qui van obtenir diverses nominacions pels seus papers, entre elles, a l'Oscar i al Globus d'Or com a millor actriu i actriu secundària respectivament.

Letts volia comptar amb els mateixos actors que van interpretar la seva obra en el teatre per a la versió cinematogràfica, no obstant això no va aconseguir el seu propòsit. També estava en contra que part de l'elenc fora d'origen britànic, com Ewan McGregor (''Trainspotting''), ja que la producció va ser pensada perquè els personatges anessin estatunidencs.

Ver más

Info

Agost

  • Disponible en versión original

Cine / Drama

Idioma: Catalán

Calificación

Agost

No recomendado para menores de dieciséis años
Equipo Técnico

Agost

Director

John Wells

Guionista

Tracy Letts

Reparto

Meryl Streep, Julia Roberts, Chris Cooper, Ewan McGregor, Abigail Breslin, Benedict Cumberbatch, Juliette Lewis, Margo Martindale, Dermot Mulroney, Julianne Nicholson, Sam Shepard, Misty Upham

Autor

Compositor

Gustavo Santaolalla

Director de Fotografía

Adriano Goldman

Productor

George Clooney, Jean Doumanian, Grant Heslov, Steve Traxler

Si te gustó

Agost

también te puede gustar