Alarma a l'Exprés
Duración
1:40'
Confiesa que te gusta

Alarma a l'Exprés

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
0 0 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Próximo pase

lunes 18 octubre 22.55 h

Betevé
Ver más pases

Sinopsis

Alarma a l'Exprés

Europa, anys 30. En un luxós tren amb destí a Londres, ple de malvats espies, una senyora gran desapareix sense deixar rastre. La Srta. Henderson, que havia entaulat una bona amistat amb aquesta dona, intenta fer reaccionar a la resta dels passatgers, però només rep el recolzament del jove Mr. Redman.

Història d'amor i d'intriga dins d'un ambient ferroviari, a l'estil de ''Assassinat a l'Orient Express'', d'Agatha Christie. Conté totes les constants del cine d'Alfred Hitchcock: el domini del suspens, bones dosis d'humor, un gran maneig de la imatge i, com no, el seu tradicional cameo. A tot això, el director anglès va afegir un rebuscat final que va sorprendre al públic en general i també va aconseguir cridar l'atenció de Hollywood. Després de la seva següent pel·lícula, ''La posada de Jamaica'', va donar per acabada la seva etapa britànica i va començar la seva carrera als Estats Units.

La pel·lícula està protagonitzada per Michael Redgrave (''La importancia de llamarse Ernesto'')i Margaret Lockwood (''La mujer bandido''). El 1979 es va fer un remake titulat ''La dama del expreso'' i protagonitzat, en aquesta ocasió, per Cybill Shepherd.

Ver más

Info

Alarma a l'Exprés

Cine / Suspense

Idioma: Catalán

Calificación

Alarma a l'Exprés

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

Alarma a l'Exprés

Director

Alfred Hitchcock

Guionista

Sidney Gilliat, Frank Launder

Reparto

Margaret Lockwood, Michael Redgrave, Paul Lukas, Dame May Whitty, Cecil Parker

Director de Fotografía

Jack E Cox

Productor

Edward Blackoff

Si te gustó

Alarma a l'Exprés

también te puede gustar