Babe, el porquet valent
Duración
1:28'
Confiesa que te gusta

Babe, el porquet valent

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 425 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Próximo pase

domingo 6 diciembre 15.30 h

Canal 33

Sinopsis

Babe, el porquet valent

Al camp australià resideix el granger Hoggett i la seva dona Esme envoltats de tot tipus d'animals. Un bon dia al mercat del poble, Hoggett guanya en un concurs un petit porquet anomenat Babe. En arribar a la granja, el porc és adoptat per una família de gossos i coneix a diversos personatges com el simpàtic ànec Fernando o la sàvia ovella Maa. No obstant això, Babe no es conforma amb ser un simple porc i lluita per aconseguir el seu somni: convertir-se en un gos d'atura.

Enginyosa i simpàtica pel·lícula narrada en forma de meravella que es va convertir en un èxit de taquilla i crítica a tot el món. El seu protagonista, un dolç porquet amb grans aspiracions, va commoure al món amb la seva valentia i il·lusió i va demostrar que els somnis poden fer-se realitat. Estructurada en diversos episodis als quals donen pas un cor de ratolins, l'actor James Cromwell interactua amb uns animals, les peripècies dels quals són desenvolupades a força de animatronics, tecnologia informàtica i éssers reals. Aquestes tècniques van portar als seus creadors a obtenir un Oscar als millors efectes visuals.

Ver más

Info

Babe, el porquet valent

  • Disponible en HD

Cine / Comedia

Idioma: Catalán

Calificación

Babe, el porquet valent

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

Babe, el porquet valent

Director

Chris Noonan

Guionista

Chris Noonan, George Miller

Reparto

Magda Szubanski, Zoe Burton, Paul Goddard, James Cromwell, Wade Hayward, Brittany Byrnes, Roscoe Lee Browne, Hugo Weaving, Miriam Margolyes, Christine Cavanaugh, Danny Mann

Actriz de Doblaje VO/Actor de Doblaje VO

Christine Cavanaugh, Miriam Margolyes, Danny Mann, Hugo Weaving

Compositor

Nigel Westlake

Director de Fotografía

Andrew Lesnie

Productor

Bill Miller, Doug Mitchell, George Miller

Si te gustó

Babe, el porquet valent

también te puede gustar