Bonanza. Bonanza
Duración
1:35'
Confiesa que te gusta

Bonanza

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 66 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661
8 tv

Dial 158

Sinopsis

Bonanza

Els Cartwright són una família de ranxers que viu a La Ponderosa, un ranxo de la ciutat de Virginia, a Nevada. La narració s'emmarca dins dels temps de la Guerra de Secessió nord-americana. La història deixa de banda la violència per abordar les complexes relacions que s'estableixen entre uns personatges de caràcter marcadament diferent. Ben Cartwright és el patriarca del clan, un home endurit per l'adversitat i la mort de les seves tres dones. Amb ell viuen els seus tres fills. El primogènit és Adam, el més responsable. El seu caràcter topa amb l'impulsiu Little Joe, el més petit, i entre els dos s'interposa Hoss, el germà mitjà bonàs.

''Bonanza'' és una de les sèries de l'Oest més llargues i exitoses de la història de la televisió. Es va mantenir 14 anys en pantalla i va esdevenir un dels programes preferits dels anys 60 als EUA. Va ser el primer western televisiu rodat en color i el seu tema principal va arribar els primers llocs de les vendes discos. A més, els protagonistes de la sèrie van consolidar les seves trajectòries professionals, entre les quals destaca la de Michael Landon, que es va convertir en protagonista de sèries tan populars com ''La casa de la pradera''.

Ver más

Info

Bonanza

  • Disponible en HD

Series / Oeste

Equipo Técnico

Bonanza

Reparto

Tim Matheson, Victor Sen Yung, Mitch Vogel, Dan Blocker, Lorne Greene, Ray Teal, Pernell Roberts, David Canary, Bing Russell, Xaquín Pedrido, Michael Landon

Creador

David Dortort

Productora (Compañía)

Paramount Television, National Broadcasting Company (NBC)

Si te gustó

Bonanza

también te puede gustar