Cas obert
Duración
1:29'
Confiesa que te gusta

Cas obert

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
0 0 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

miércoles 24 febrero 22.35 h

8 tv

Sinopsis

Cas obert

Eddie Ríos és acusat de l'assassinat de dos agents de policia, però al final el declaren innocent per falta de proves vàlides. Steve Donohue, el detectiu que va arrestar Ríos, indignat per la decisió, pateix un atac d'ira. Utilitzant la seva arma, converteix en ostatges l'acusat, el jutge i el jurat, i exigeix un nou judici per a Ríos, en què li permetin mostrar les proves de què ell disposa i que no es van poder emprar per culpa de tecnicismes legals.

Drama rodat per a la cadena de televisió per cable HBO. El seu protagonista, Bill Pullman, es va fer un nom a Hollywood interpretant personatges de bona pasta a grans produccions com ''Casper'' o ''Mentre dormies''. Malgrat això, en aquesta pel·lícula interpreta un personatge molt més fosc.

Pullman també interpretaria un personatge moralment ambigu a ''Carretera perduda'', de David Lynch. Precisament en aquest film tornaria a coincidir amb un altre dels protagonistes de ''Mistrial'', Robert Loggia, prestigiós actor especialitzat en petits papers a títols com ''L'honor dels Prizzi'' o ''Independence Day'', també juntament amb Pullman.

Ver más

Info

Cas obert

Telefilme / Acción

Idioma: Catalán

Calificación

Cas obert

No recomendado para menores de dieciséis años
Equipo Técnico

Cas obert

Director

Heywood Gould

Guionista

Heywood Gould

Reparto

Jon Seda, Bill Pullman, Robert Loggia, Blair Underwood, Casey Siemaszko, Leo Burmester, Roma Maffia

Compositor

Brad Fiedel

Director de Fotografía

Paul Sarossy

Productor

Bruce Cohen

Productora (Compañía)

Bruce Cohen, Home Box Office, HBO Films