Catwoman
Duración
1:40'
Confiesa que te gusta

Catwoman

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 328 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Próximo pase

sábado 27 febrero 18.15 h

TV3

Sinopsis

Catwoman

Patience Philips és una dona submissa i disposada a agradar a la gent que desaprofita el gran talent artístic que té treballant com a dissenyadora gràfica a la gegantina empresa de cosmètics Hedare Beauty. Un dia, després de sentir per accident una conversa secreta, és assassinada, però unes forces misterioses la ressusciten, dotant-la de força, agilitat i uns sentits molt aguts.

La primera pel·lícula estatunidenca de Pitof (''Vidocq'') va ser aquesta polèmica adaptació del personatge de Catwoman, que va néixer a les planes de ''Batman'' com a rival del famós superheroi. No obstant això, la protagonista d'aquesta versió no es basa en la Seina Kyle de l'obra original, sinó que s'assembla més a un altre còmic cèlebre: ''El Cuervo''.

''Catwoman'' va ser mal rebuda pel públic i la crítica. A més va guanyar els premis Razzie (els premis que guardonen les pitjors produccions) principals: pitjor pel·lícula, guió, director i actriu. L'oscaritzada Halle Berry no va poder repetir amb el paper de Catwoman l'èxit que havia obtingut amb una altra superproducció basada en un còmic, ''X-Men'', que en aquells moments ja havia estrenat la primera seqüela amb una recaptació excel·lent.

Ver más

Info

Catwoman

Cine / Acción

Idioma: Catalán

Calificación

Catwoman

No recomendado para menores de dieciséis años
Equipo Técnico

Catwoman

Director

Pitof

Guionista

Theresa Rebeck, Michael Ferris, John Rogers, John D. Brancato

Reparto

Halle Berry, Sharon Stone, Lambert Wilson, Benjamin Bratt, Byron Mann, Michael Massee, Alex Borstein, Frances Conroy

Autor

Compositor

Klaus Badelt

Director de Fotografía

Thierry Arbogast

Productora/Productor

Denise Di Novi, Edward McDonnell

Si te gustó

Catwoman

también te puede gustar