Bèsties fantàstiques i on trobar-les
Duración
2:07'
Confiesa que te gusta

Bèsties fantàstiques i on trobar-les

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 2803 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

sábado 12 septiembre 15.50 h

TV3

Sinopsis

Bèsties fantàstiques i on trobar-les

El 1926, i després de viatjar per tot el món per trobar i documentar criatures màgiques, Newt Scamander arriba a la ciutat de Nova York amb una maleta plena de sorprenents (i pot ser que perillosos) éssers sobrenaturals.

J.K. Rowling debuta com a guionista en aquesta pel·lícula que obre una nova saga ambientada en el màgic univers creat per l'escriptora britànica, mare literària del famós Harry Potter. Per a això, confia la direcció a David Yates, responsable de les quatre últimes entregues de la franquícia cinematogràfica del jove mag.

En aquesta ocasió, la història està ambientada 70 anys abans que Potter i que els seus companys llegissin a classe el llibre ''Bèsties fantàstiques i on trobar-les'', de Newt Scamander. Concretament a la dècada de 1920, una època especialment difícil per a la comunitat màgica dels Estats Units.

Cal destacar que Rowling només volia com a protagonista del film a l'oscaritzat Eddie Redmayne (''La teoria del tot'') qui, a més de no haver de passar una audició, va tenir veu i vot en l'elecció de la resta del repartiment. A més, l'excel·lent reconstrucció de l'època va valer perquè la cinta es fes amb l'Oscar al millor vestuari.

Ver más

Info

Bèsties fantàstiques i on trobar-les

Cine / Fantástico

Calificación

Bèsties fantàstiques i on trobar-les

No recomendado para menores de siete años
Equipo Técnico

Bèsties fantàstiques i on trobar-les

Director

David Yates

Guionista

J.K Rowling

Reparto

Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Colin Farrell, Ezra Miller, Samantha Morton, Jon Voight, Ron Perlman, Carmen Ejogo

Compositor

James Newton Howard

Director de Fotografía

Philippe Rousselot

Montador

Mark Day

Productor

J.K Rowling, David Heyman, Steve Kloves, Lionel Wigram