Basada en fets reals
Duración
1:36'
Confiesa que te gusta

Basada en fets reals

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 71 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Próximo pase

viernes 30 octubre 22.45 h

TV3
Ver más pases

Sinopsis

Basada en fets reals

Delphine és una escriptora que està passant un mal moment després de la publicació de la seva última novel·la, i no sap com aconseguirà escriure la següent. Un dia, la novel·lista coneix a Ela doble, una dona encantadora i amant de les seves obres, que sembla entendre a la perfecció tots els seus pensaments. Aviat, Ela doble es converteix en la confident de Delphine. Però l'admiració de la seva nova amiga podria convertir-se en obsessió i acabar destrossant-li la vida sense que s'adoni.

''Basada en fets reals'' és un thriller dramàtic que suposa el retorn del silenci d'un dels més prolífics directors del cinema contemporani, Roman Polanski. Passen quatre anys des de ''La venus de las pieles'', el seu anterior film, i gairebé 50 després de la seva obra mestra que li va portar a un Oscar, ''La semilla del diablo''. Amb la seva història de 2017 torna al gènere del misteri i del crim, però aquesta vegada explorant l'obsessió i l'assetjament.

Una vegada més, Polanski compta amb una de les seves muses per a interpretar el paper protagonista, Emmanuelle Seigner. Junts col·laboren en pel·lícules com a ''Lunas de hiel'' o ''Frenético''.

Ver más

Info

Basada en fets reals

  • Disponible en versión original

Cine / Drama

Idioma: Catalán

Calificación

Basada en fets reals

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

Basada en fets reals

Director

Roman Polanski

Guionista

Roman Polanski, Olivier Assayas

Reparto

Emmanuelle Seigner, Eva Green, Vincent Perez, Camille Chamoux, Josée Dayan, Brigitte Roüan, Dominique Pinon, Alexia Séféroglou

Compositor

Alexandre Desplat

Director de Fotografía

Pawel Edelman

Productor

Wassim Béji

Productora (Compañía)

Wy Productions, R.P. Productions, Mars Films

Si te gustó

Basada en fets reals

también te puede gustar