Com a casa, enlloc
Duración
1:25'
Confiesa que te gusta

Com a casa, enlloc

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 340 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Próximo pase

domingo 7 junio 00.15 h

TV3
Ver más pases

Sinopsis

Com a casa, enlloc

Brad i Kate són un matrimoni feliç de San Francisco que veu com els plans de passar el dia de Nadal en un lloc exòtic i tranquil es frustren. La cancel·lació de tots els vols a causa de la boira farà que la parella no tingui més remei que viure aquests dies en família.

Primer llargmetratge d'estudi del director estatunidenc Seth Gordon, que va comptar pel bateig amb un repartiment d'autèntic luxe. La parella protagonista la formen Vince Vaughn (''Separados'', ''De boda en boda''), que va insistir molt en què el director fos Gordon, i l'oscaritzada per ''A la corda fluixa'', Reese Witherspoon.

Els acompanyen quatre veterans actors guanyadors de l'Oscar com Robert Duvall (''Gracias y favores''), Jon Voight (''El tren de l'infern''), Sissy Spacek (''Carrie'', ''Quiero ser libre'') i Mary Steenburgen (''Melvin y Howard'').

Tot i doblar el pressupost a la taquilla (112 milions d'euros de recaptació mundial), la cinta va rebre una recepció freda per part de la crítica, arribant a ser qualificada com ''una de les pel·lícules de Nadal més tristes''.

Ver más

Info

Com a casa, enlloc

  • Disponible en versión original

Cine / Comedia

Idioma: Catalán

Calificación

Com a casa, enlloc

No recomendado para menores de siete años
Equipo Técnico

Com a casa, enlloc

Director

Seth Gordon

Guionista

Jon Lucas, Caleb Wilson, Matt Allen, Scotty Moore

Reparto

Sissy Spacek, Robert Duvall, Mary Steenburgen, Jon Voight, Brian Baumgartner, Vince Vaughn, Carol Kane, Jon Favreau, Dwight Yoakam, Reese Witherspoon

Compositor

Alex Wurman

Director de Fotografía

Jeffrey L Kimball

Si te gustó

Com a casa, enlloc

también te puede gustar