El Piano
Duración
1:56'
Confiesa que te gusta

El Piano

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 645 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

sábado 8 junio 00.25 h

IB3 RTV Illes Balears

Sinopsis

El Piano

A mitjans del segle XIX, Ada, una dona muda, acompanyada per la seva filla Flora, es trasllada de la seva Escòcia natal a una illa del sud de Nova Zelanda per contraure matrimoni –de conveniència- amb el sever Stewart. La vida que duu i el nou marit que té no són el que ella s'esperava i aquest malestar s'agreuja encara més quan l'espòs decideix vendre el piano a George, un veí que conviu amb els indígenes maoris de l'illa.

Jane Campion, directora i autora del guió d''El Piano'' aconsegueix un conte d'amor i adulteri emotiu, visualment sumptuós i amb actuacions inoblidables dels quatre protagonistes: Hunter, Keitel, Neill i Paquin. El film va aconseguir tres Oscars (al guió i a les actuacions de Hunter i Paquin) i al Festival de Cannes es va fer amb la Palma d'Or, ex aequo amb ''Adiós a mi concubina'', a més a més del premi a la millor actriu (Hunter, de nou).

Holly Hunter toca ella mateixa els solos de piano a la pel·lícula, la banda sonora de la qual, composta per Michael Nyman (el músic fetitxe de Peter Greenaway), és digna d'admiració i també va aconseguir ser un èxit en vendes.

Ver más

Info

El Piano

Cine / Drama

Calificación

El Piano

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

El Piano

Dirección

Jane Campion

Guionista

Jane Campion

Reparto

Holly Hunter, Harvey Keitel, Sam Neill, Anna Paquin, Tungia Baker, Kerry Walker, Geneviève Lemon, Ian Mune, Peter Dennett

Compositor

Michael Nyman

Dirección de Fotografía

Stuart Dryburgh

Fotografía

Stuart Dryburgh

Producción

Jan Chapman