Histèria
Duración
1:35'
Confiesa que te gusta

Histèria

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 126 votos

Pase ya emitido

domingo 3 diciembre 01.40 h

TV3

Sinopsis

Histèria

A l'Anglaterra de finals del segle XIX, un jove metge amb idees avançades, Mortimer Granville, després de fracassar en el seu intent de fer canviar les idees dels metges dels grans hospitals, acaba treballant a la consulta d'un metge especialitzat en el tractament de la histèria femenina, que en aquella època es considerava que incloïa símptomes com l'insomni, la retenció de líquids, la pesadesa abdominal, els espasmes musculars, la irritabilitat o la pèrdua de la gana. Això el porta a inventar el primer consolador elèctric.

Basada en fets reals, aquesta comèdia costumbrista i romàntica està dirigida per la directora Tanya Wexler, que fotografia amb humor la desigualtat social entre homes i dones de l'època. El repartiment està protagonitzat per Hugh Dancy (''El rey Arturo''), que interpreta al doctor Joseph, i Maggie Gyllenhaal, nominada a l'Oscar com a millor actriu el 2011 per ''Crazy Heart'', en el paper de Charlotte Dalrymple.

Ver más

Info

Histèria

Cine / Comedia

Calificación

Histèria

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

Histèria

Director

Tanya Wexler

Guionista

Stephen Dyer, Jonah Lisa Dyer, Howard Gensler

Reparto

Hugh Dancy, Maggie Gyllenhaal, Jonathan Pryce, Felicity Jones, Rupert Everett, Ashley Jensen, Sheridan Smith, Anna Chancellor

Compositor

Gast Waltzing

Fotógrafo

Sean Bobbitt

Si te gustó

Histèria

también te puede gustar
Todo el CINE por
10
mes
IVA incluido

Esta peli y más de 400 estrenos, directos de la sala de cine a tu casa.

Contratar
Llama gratis 900 200 661