REC 3 Gènesi
Duración
1:17'
Confiesa que te gusta

REC 3 Gènesi

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 354 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

martes 20 marzo 00.04 h

Canal 33

Sinopsis

REC 3 Gènesi

En Koldo i la Clara celebren el seu casament amb tota mena de luxes, però durant el ball al banquet un dels convidats comença a atacar els altres. Aviat la celebració es converteix en un autèntic infern.

Paco Plaza es va posar darrere les càmeres per crear aquesta tercera entrega de la saga de terror que va iniciar al costat de Jaume Balagueró en 2007. Amb la direcció en solitari aquest cop, la cinta es va centrar per complet en el món dels zombis i va comptar amb una nova protagonista, una Leticia Dolera que, precisament, havia parodiat al personatge principal de les dues anteriors propostes a la còmica ''Spanish Movie''. L'actriu va estar acudint al gimnàs cada dia durant dos mesos per preparar-se per a les escenes d'acció.

La cinta va tornar a funcionar, cosa que va donar peu a una nova seqüela, ''[REC] 4 Apocalipsis'', aquesta vegada dirigida per Jaume Balagueró i amb Manuela Velasco de nou al capdavant de la trama.

Com a curiositat, Tony Moore, conegut pel seu treball en els còmics de ''The Walking Dead'' va ser el responsable de dibuixar el pòster amb el qual es va promocionar ''[REC] ³ Gènesi'' als Estats Units.

Ver más

Info

REC 3 Gènesi

Cine / Terror

Idioma: Catalán

Calificación

REC 3 Gènesi

No recomendado para menores de dieciséis años
Equipo Técnico

REC 3 Gènesi

Director

Paco Plaza

Guionista

Luiso Berdejo, Paco Plaza

Reparto

Leticia Dolera, Diego Martín, Ismael Martínez, Àlex Monner, Javier Botet, Mireia Ros

Compositor

Mikel Salas

Fotógrafo

Pablo Rosso

Todo el CINE por
10
mes
IVA incluido

Esta peli y más de 400 estrenos, directos de la sala de cine a tu casa.

Contratar
Llama gratis 900 200 661