A tiro limpio
Duración
1:25'
Confiesa que te gusta

A tiro limpio

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 81 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

sábado 24 julio 23.50 h

Betevé

Sinopsis

A tiro limpio

Martín i Antoine, dos atracadors comunistes, es dirigeixen a Barcelona des de Toulouse disposats a formar una banda per cometre cops de gran importància. En arribar a la Ciutat Comtal, contacten amb un antic camarada, Román, que els presenta a Jorge El Picas, que els proporciona metralladores i col·labora amb ells. Els quatre assalten, en ple dia, una sucursal d'un banc. Però quan descobrixen que el botí és molt menor de l'esperat, planegen dos robatoris paral·lels: un en un prostíbul per despistar la policia i l'altre en el Patronat d'Apostes Mútues de Barcelona.

'Opera prima' del director Francisco Pérez-Dolz que segueix la tradició del cinema policíac català malgrat estar clarament influïda per la 'nouvelle vague' francesa. La censura franquista, però va realitzar nombrosos talls, tot i que va permetre una cosa insòlita a l'època: que al film es parlés francès i català, a més de castellà.

En 1996, trenta-tres anys després, Jesús Mora va partir del mateix guió per debutar com a director amb un altre film policíac titulat també ''A tiro limpio'' i que va passar totalment desapercebut.

Ver más

Info

A tiro limpio

Cine / Policiaco

Calificación

A tiro limpio

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

A tiro limpio

Director

Francisco Pérez-Dolz

Guionista

José María Ricarte, Miguel Cussó, Francisco Pérez-Dolz

Reparto

José Suárez, Luis Peña, Carlos Otero, Joaquín Navales, María Asquerino

Compositor

Francisco Martínez Tudó

Director de Fotografía

Francisco Marín

Fotografo

Francisco Marín

Productor

Francisco Balcázar