Crims (àudio català). T3. Crims (àudio català)
Duración
1:00'
Confiesa que te gusta

Crims (àudio català)

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 7 votos
M+ Documentales

Dial 17

Sinopsis

Crims (àudio català)

Crims és una sèrie de 'true crime' que relata successos reals ocorreguts en la història recent de Catalunya. El presentador de ràdio i televisió Carles Porta presenta i introdueix cada cas des del seu estudi de ràdio i dóna pas al capítol.

Es tracten esdeveniments recents que han tingut un important ressò mediàtic i han passat a formar part de l'imaginari col·lectiu. Està basat en el programa de ràdio homònim, emès a Catalunya Ràdio des del 2018. Des de la seva estrena, la crítica televisiva li va atorgar molt bons comentaris per la recerca acurada de dades i pel seu esperit fidedigne, realista i respectuós.

La sèrie documental va tancar la tercera temporada amb un gran èxit d'audiències a TV3. El true crime ha conclòs la seva emissió amb una mitjana històrica de share superior al 25%. Supera àmpliament les dades de la primera (19.4% i 463.000), de la segona (18.7% i 478.000) i també de la minisèrie especial dedicada a El crim de la Guàrdia Urbana, que es va emetre a la tardor del 2021 amb un 20.4% i 446.000 espectadors. Un èxit, tant en el format televisiu com en el de ràdio, que s'acompanya dels reconeixements i els premis recollits com el Premi Ondas.

Ver más

Info

Crims (àudio català)

Documentales / Actualidad

Calificación

Crims (àudio català)

No recomendado para menores de dieciséis años
Equipo Técnico

Crims (àudio català)

Director

Carles Porta, Santi Baró

Si te gustó

Crims (àudio català)

también te puede gustar